Неософт Лосион / Neosoft Lotion

От 12.00 лв.

Изчистване
 

Основни свойства: Лосион със слаб аромат на чаено дърво, съдържа балансиран комплекс от натурални компоненти, които лесно се попиват от кожата и я подхранват.Средство за ежедневна грижа за кожата на ръце, особено суха и напукана,за обща грижа за ръцете на хирурзи,персонала на операционни зали,а също в случаи на екзематозни заболявания и алергични възпаления; профилактика на професионални дерматози; профилактика на алергични реакции. Отстранява дразненето на кожа предизвикано от регулярно използване на почистващи, миещи и дезинфициращи средства, възстановява естествения киселинен баланс на кожата. Съдържа уникална натурална емулсия,която омекотява и овлажнява кожата. Съдържащият се в лосиона комплекс от антиоксиданти предохранява кожата от преждевременно стареене, успокоява кожата и способства за регенериране и еластичност на кожата.

В лосиона са добавени масла,които успокояват възпалена кожа, подобряват подкожното кръвоснабдяване и възтановяват нормалната и микрофлора и защитни функции,а също така съдържа вещества,които ефективно защитават кожата от вредното въздействие на околната среда,съхраняват нормалното рН ниво на кожата и естествената и влажност.

рН на лосиона 5,5-6,5.

Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Област на приложение: Средството се нанася няколко пъти на ден върху чиста суха кожа, както преди,така и след обработка с антисептици или след всяко миене на ръце.
Опаковка: 0,25 л с помпа и 0,6 л с помпа;
Срок на годност: 3 години;

Опаковка

0,3л с помпа

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Само секунда…
  • Нямате артикули в количката.